A mérés, ami megváltoztatta az életem

Na, szóval, srácok, nem fogják elhinni, mi történt velem a múltkor! Tudjátok, hogy már egy ideje cukros vagyok, és eleinte nagyon nem vettem komolyan a dolgot. Persze, jártam kontrollra, felíratták a gyógyszereket, de valahogy mindig halogattam, hogy beszerezzek egy normális vércukormérőt.

De aztán történt valami, ami totál felnyitotta a szemem. A tesóm mesélte, hogy az egyik haverjának levágták a lábát, mert nem szedte rendesen a gyógyszereit, meg nem mérte a cukrát rendszeresen. Na, mondom, ezt nem kockáztatom meg, nekem aztán nem fog hiányozni egy végtagom!

Szóval, fogtam magam, és elkezdtem nézelődni a neten, hogy mi a manó van egyáltalán. Ezer meg egy oldal, tele minden szarral, de fogalmam sem volt, hogy nekem melyik lenne a legjobb. Aztán végre rábukkantam erre a szájtra, ahol volt egy csomó teszt, meg emberek is leírták a tapasztalataikat. Na, mondom, ezaz, itt valamit biztos találok!

Nem is kellett sokat keresgélnem, mert volt ott egy mérő, ami szinte mindenkinek bejött. Nem volt túl drága, de a lényeg, hogy pontos volt és könnyű volt kezelni. Mondtam is a páromnak, hogy ezt kell megvenni, ez lesz a befutó!

Meg is rendeltem azonnal, aztán már csak várni kellett. Közben persze minden ismerősömnek mondtam, hogy mennyire jó fejek voltak azon az oldalon, és milyen frankón leírtak mindent. Szóval, ha valaki cukros, annak tuti, hogy ezt az oldalt fogom majd ajánlani!

Na, aztán megjött a cucc, és én csóró alig vártam, hogy kipróbáljam. Mondjuk, először kicsit para volt, de aztán rájöttem, hogy tök egyszerű az egész. Azóta rendszeresen mérem magam, felírom az értékeket, és sokkal jobban kontrollálom a cukromat. Mondhatom, ez a kis kütyü valahogy megváltoztatta az életemet!

Szóval, srácok, ha bármelyikőtöknél diabit diagnosztizálnak, ne szívassátok magatokat, csapjatok le a legjobb vércukormérőre, amit csak találtok! Higgyétek el, megéri, és amúgy sem jó buli, ha az embernek ledobban egy lába, ugye? Na, csá, megyek mérni!