Esküvőszervezés

"10 havi kemény munka, előkészületek, tervezés, és kitartó szervezés után, abban bíztam, hogy az esküvőm napján már nem érhet meglepetés. Menyasszony lévén, mindenből kizárólag a legjobbat szerettem volna. Szerencsés voltam, mert a munkám lehetővé tette, hogy az időt és energiát nem kellett sajnálnom, ha a Nagy Napról volt szó. Nem is értettem mire lehet jó az esküvőszervező, főleg ha ráér az ember. Persze akkor még nem tudtam két fontos dolgot: hogy nem jelentős plusz költség egy esküvőszervezőt megbízni, és az esküvő napján mégis van valaki, aki nélkülözhetetlen, nem vendég, de kézben tartja az eseményeket, és segít, ha kell. Nem utolsó sorban pedig, ellenőrzi a megjelent szolgáltatókat.

Aznap csak magammal, életem párjával és a nap szépségeivel akartam foglalkozni. A násznép ugyan nem vett észre semmit, de útközben a virágfelelős családtag elhagyta a dobócsokrot, a koktél és rövidital számla (kontroll híján), az előzetes megegyezés ellenére az egekbe szökött, a nászpár ragasztás nélkül pedig fejest ugrott az esküvői tortáról.

Utólag beláttam - bár a nap szépségét szerencsére nem tudta beárnyékolni semmi -, hogy rengeteg gond és baj került volna le a vállunkról, ha ott áll mellettünk és segít az esküvőszervező. Ez a felismerés adta az indíttatást, hogy esküvőszervezőnek álljak, meg persze a szakma iránt kialakult érdeklődés és szeretet. Egy szóval: nagyon megtetszett a dolog. Már csak a tökéletes partnert kellett megtalálnom, hogy kezdődhessen a lelkes esküvőszervezés..A közös munka során bebizonyosodott, hogy Annával megvan az összhang. Együtt tulajdonképpen megvan minden, ami egy esküvőszervező csapatban nélkülözhetetlen: elkötelezettség, tapasztalat, pozitív hozzáállás, vagyis...All You Need!"

A násznép kegyetlen fajta. Nem szól, de nem is felejt:

"Te hallasz valamit az anyakönyvvezetőből? - mert én semmit."
"Picit uncsi már ez a banda."
"Tényleg elfogyott már a tömény?!"
"Ha még sokáig nyomja ez a vőfély..."
"Történhetne már valami..."

Az elmúlt évek nyári hétvégéi, lényegében esküvőre járással teltek. Az esetek 90%-ban jót mulattam, de azért mindig elhangzott egy pár a felülemlített sorokból. Talán, ha lett volna esküvőszervező, orvosolhatta volna a problémákat. Ha lett volna egy JÓ ESKÜVŐSZERVEZŐ, ilyen gondok elő se fordulhattak volna.

A siker mindig apróságokon múlik. Az All You Need is egy ilyen apróság.

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!

Seybold Anett

Telefon: (70) 526-1727
E-mail: seybold.anett@allyouneed.hu

Révész Anna

Telefon: (30) 401-8253
E-mail: revesz.anna@allyouneed.hu