Esküvőszervezés, szolgáltatásaink

Esküvői Meghívó

Esküvői meghívóink közt találtok egyszerűt, hagyományost, elegánst, antikot, modernt, sőt on-line meghívót is. De ha egyiknek a hangulata sem egyezik meg a Ti elképzelésetekkel, elkészíttetjük egyedi meghívótokat akár pár nap alatt is, az esküvőszervezésbe ez is
beletartozik.

esküvőszervezés

Fodrász, smink

Az esküvőszervezés során e területen is levesszük vállatokról a terhet. Partnereink igény esetén házhoz mennek és olyan frizurát készítenek, amelyek nem csak gyönyörűek és az általatok megálmodottnak megfelelőek, de bírják a "megpróbáltatásokat" is ezen a nagy, de hosszú és izgalmas napon. Ugyanez elmondható a sminkről is, amely természetesen könny- és csókálló!

Zenekar, DJ

A jó szórakozáshoz a jó zene elengedhetetlen! Profi zenekaraink garantáltan táncolható zenét játszanak, a magyar és nemzetközi slágerektől, a salsán át a rock'n'roll-ig.
Ha, pedig kedvenc zenéitekre eredeti verzióban mulatnátok, hozzáértő DJ-ink elhozzák nektek. Szolgáltatásuk kibővíthető fénytechnikával és karaokeval is.
(Referencia anyagokkal rendelkezünk)

Vőfély, ceremóniamester

Borvirágos orrú bácsi jut eszetekbe, aki a párt lejárató ízléstelen poénokkal szakítja meg a mulatságot?
Mi nem ezt ajánljuk. Az All You Need Esküvőszervezés házigazdái azért vesznek részt a lakodalmon, hogy ne nektek kelljen vendégeitek kényelméről gondoskodnotok.
A vőfély rigmusokkal fogadja az érkező vendégeket, kérésre pikáns - vagy kevésbé pikáns szófordulatokkal szórakoztatja a társaságot. Ő tálalja fel a vacsorát a párnak, minden fogáshoz megjegyzést fűzve, játékokkal szórakoztatja az este folyamán a vendégeket, ő vezényli le a menyasszonytáncot.
A ceremóniamester mai stílusban vezeti le az estét, a párral előre leegyeztetett lépések alapján.

Különlegességek

Fontos, hogy ne csak Ti, hanem a násznép is remekül szórakozzon egész este. Ehhez szórakoztatni kell, a lakodalom lehet egyben műsorszolgáltatás is. Rövid, de emlékezetes show elemekkel mindenkit elkápráztatunk.

Íme egy kis ízelítő: lélegzetelállító break bemutató, profi break táncosokkal, szaltók, fejenforgás, a gravitáció nem hat rájuk. Egyedülálló élmény minden korosztálynak. Sztárelőadók, elhozzuk kedvencedet, nekik már nem kell reklám! Egyedi lézershow, egyedi megoldások (akár neveitekkel, saját arcképpel). Az All You Need Esküvőszervezésnél nem ismerünk lehetetlent.

Esküvői Videó

Az esküvői videó a legfontosabb emlék lesz számotokra és a család számára egy életen át, ezért is rendkívül fontos, hogy csakis egyedülállóan jó és kreatív felvétel készüljön a Nagy Napról. Az All You Need Esküvőszervezés videósai olyan digitális emléket készítenek , melyre garantáltan büszkék lesztek egy életen át. Demo kisfilmeink biztos meggyőznek benneteket. Lélegzetelállító alkotások.

Esküvői Fotó

Profi fotósaink számtalan esküvőt örökítettek már meg, de ami a lényeg: mindegyiket jellemzően, egyedi megjelenítésben. Fontos megemlíteni, hogy munkájuk egyben legkedvesebb hobbijukat is jelenti. Albumainkban található referencia fotóik önmagukért beszélnek. Az alap szolgáltatás díja tartalmazza a templomi, a polgári szertartás, az esküvői vacsora, a beállított fotózás, és a lagzi legjobb pillanatiból kiválogatott 200 db 10*15-ös méretű fotót CD-re írva. Igény szerint egyéni kéréseket is teljesítünk, megegyezés alapján.

esküvő szervezés

Táncoktatás

Ha rávetted vőlegényed, hogy elkísérjen egy táncórára, látni fogjátok, hogy egy egyedi élményből maradtatok volna ki! Alapszabály, hogy táncórán semmi sem ciki, és Ti lazítani és szórakozni jártok: a stresszt hagyjátok a munkahelyeteken! Ha az esküvőtök napján a meglepetés táncotokra tapsoló násznép, és az örömszülők könnyei sem győznek meg arról, hogy érdemes volt, akkor a róla készült szenzációs fényképek és videó felvételek biztos meghozzák az elégedettséget. Ehhez persze elengedhetetlen egy kellemes és türelmes tánctanár, akivel a saját tempótokban tudtok együtt dolgozni. Nekünk van ilyen, csak döntenetek kell!

esküvőszervezés

Helyszín

Az esküvőszervezés során az egyik legfontosabb választás (a tökéletes férj után)! A helyszín határozza meg az egész esküvő "arculatát", kiválasztása az ifjú pár és a násznép szempontjából is a szervezés első és leglényegesebb feladata. Gyakran előfordul, hogy az "utcáról beeső" pároknak az "esküvő" szó hallatán, idegen helyszínek jóval magasabb áron kínálják szolgáltatásaikat.

Az All You Need helyszínei kipróbáltak, személyes kapcsolatot ápolunk minden partnerünkkel.

Mi-tapasztalatainkat és adatbázisunkat felhasználva- segítünk kiválasztani, a lehető legjobb áron megszerezni, és a nagy napon felügyelni a legideálisabbnak tűnő helyszínt a sátortól a palotáig. Nem hagyjuk, hogy elvesszetek az óriási esküvői helyszín kínálat rengetegében! A lényeg, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnétek. Hozzáértésünk garancia.

esküvő szervezés

Dekoráció

Álomszéptől az extravagánsig! Lényeg, hogy a legjobb áron a legszebb minőséget kapjátok, hisz a helyszín mellett a dekoráció adja meg esküvőtök igazi arculatát. Érdemes a dekort (virágok, lufik, kovácsoltvas elemek stb.) a menyasszonyi ruhával, az esküvői tortával és a meghívókkal koordinálni. Az egységes dizájn rendkívül imponáló. De bármire vágytok is, az All You Need esküvőszervezés mester dekoratőreivel biztos a siker!

Partyszervíz

Ha olyan helyszínt választanátok, ahol nem biztosított a vendéglátás, partyszervízre lesz szükségetek. A jó hír, hogy csapatunk bárhol képes kiváló szertartás, vacsora és lagzi körülményeket létrehozni. Vörös szőnyegtől, az ízletes fogásokon át a bútorokig, minden együtt lesz. Merjetek nagyot álmodni, a többit bízzátok ránk, ez az
esküvőszervezés lényege

esküvőszervezés

Esküvői torta

A család kedvenc ízei, gyönyörű csomagolásban. Az este egyik főszereplője mind ízben, mind küllemben tökéletes kell, hogy legyen. Magyarország legszebb tortái, garanciális kiszállítással. Az All You Need Esküvőszervezés katalógusa önmagáért beszél. Ízelítőnek...

esküvői autó

Autóbérlés

Ha nem közömbös, hogy mivel érkeztek a helyszínre, nálunk a Trabant-Ferrari skálán bármiből választhattok. Feldíszítve, vagy meztelen valójukban elhozzuk nektek.

Bébiszitter szolgálat

Az esküvőszervezés fontos eleme lehet, hogy a
gyerekesek is elengedhessék magukat.

Nászút

Az esküvő nem akkor ér véget, mikor szétszéled a násznép, hanem amikor kipihenve hazaértetek a nászutatokról. Ám ezt is érdemes időben, egy profi esküvőszervezés keretein belül elintézni, hogy a lagzi után elutazhassatok a Nektek legmegfelelőbb belföldi vagy külföldi nászút helyszínre.

Köszönetajándék

Apróság, de fontos, hogy a Nagy Napról a násznépnek is maradjon egy pici emléke. Ötletes, ízléses figyelmességek tárházát nyújtjuk, az esküvőszervezés részeként.

Esküvői webalbum

A Nagyinak jár a fotóalbum, de azt senki se kívánhatja tőletek, hogy "körbehaknizzátok" esküvői fotóitokkal a teljes rokonságot és a baráti kört. Egy mindenki számára elérhető albumot az interneten viszont mindenki kedvére lapozgathat, amíg csak akar.

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!
Teljeskörű, professzionális esküvőszervezés!

Seybold Anett

Telefon: (70) 526-1727
E-mail: seybold.anett(kukac)allyouneed.hu

Révész Anna

Telefon: (30) 401-8253
E-mail: revesz.anna(kukac)allyouneed.hu

 

 

Teljeskörű, professzionális esküvőszervezés!