Esküvőszervezés

Áraink

Üzletpolitikánk lényege, hogy a professzionális esküvőszervezés mellett összeszokott,tapasztalt szolgáltatói kört ajánljunk ki nektek. Természetesen, a ti általatok hozott szolgáltatókkal is szívesen együttműködünk.

Időt, energiát spórolunk nektek a szervezés átvállalásával, hogy számotokra csak az édes terhek maradjanak. (ruhaválasztás, próbavacsora, tortakóstoló stb.)

Az All You Need Esküvőszervezés teljes ára:

300.000 Ft +áfa ,

mely a következőket tartalmazza:

Az első személyes találkozón ( kb. 30 perc) áttekinthetitek referencia albumainkat és esküvői kérdőívünk kitöltésével felmérjük igényeiteket. A találkozót követően elküldjük aktuális általános esküvői ajánlatunkat, mely az esküvő szervezéséhez szükséges minden fontos tételt tartalmaz.

Az első találkozó ára: 5000Ft+áfa.

Ha eldöntöttétek, hogy minket bíztok meg esküvőtök szervezésével, a második találkozón 60.000Ft+Áfa foglaló megfizetése mellett elkezdődhetnek a konkrét előkészületek. Ezen találkozónk alkalmával bemutatjuk a
lehetséges helyszíneket és átadjuk személyre szabott részletes esküvői árajánlatunkat is.

Ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket és megbíztok minket a szervezéssel az addig befizetett összeget levonjuk díjunkból.

A megállapodás kezdetétől kapcsolatot tartunk a szolgáltatókkal, intézzük a megrendeléseket, személyes találkozókat szervezünk, beszámolunk az esküvő részleteinek alakulásáról, és mindenre kiterjedő esküvőiforgatókönyvet készítünk az esemény hetében. A Nagy Napon is jelen leszünk- bepakolástól torta bontásig- hogy minden esemény és szolgáltatás az álmaitok megvalósulásához maradéktalanul hozzájáruljon.

Áraink budapesti esküvők szervezésére vonatkoznak, vidéki kiszállási díjunk 80Ft/km, mely a helyszín megtekintésre is vonatkozik!

Amennyiben csupán egy esküvői árkörképet szeretnétek, előrefizetés estén elektronikus úton küldjük el nektek. Ajánlatkészítési díjunk 20.000Ft + áfa.

Árainkat rugalmasan kezeljük!

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!

Seybold Anett

Telefon: (70) 526-1727
E-mail: seybold.anett@allyouneed.hu

Révész Anna

Telefon: (30) 401-8253
E-mail: revesz.anna@allyouneed.hu

All you need hangulatok